[maak een keuze uit de bovenstaande feesten!]

Red Line bedenkt en organiseert evenementen en is wellicht dé professionele aanvulling op de feestcommissie van uw bedrijf!
U kunt naar een partycentrum of bowlingbaan gaan voor een gezellig (personeels-) uitje. Maar het kan ook anders en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Geef een persoonlijke sfeer aan uw evenement! Wij van Red Line willen u hier graag bij helpen.

Red Line Feestmakers is een onafhankelijk evenementenorganisatieburo, dus niet gebonden aan locaties, cateraars of artiesten. Zodoende krijgt u bij ons altijd een objectief advies en organiseren wij evenementen die volledig afgestemd zijn op het aantal deelnemers, uw doelstellingen, budget en uw wensen voor wat betreft entertainment, locatie en culinaire verzorging. Alles wordt zonder buro-opslag aan u doorberekend en u betaalt Red Line alleen voor het van tevoren afgesproken aantal uren.
U kunt de complete organisatie van uw evenement overlaten aan ons, maar wij kunnen ook aansluiten bij de feestcommissie van uw bedrijf.

Of het nu gaat om een jubileumviering, bruiloft, themafeest of een bedrijfsevenement, wij zorgen voor een perfecte organisatie en zetten in alle opzichten voor u de puntjes op de i.
ArcenEvents