Media

Red Line is uitgever van de recreatiekrant Vakantie in Noord Limburg, dit is een uitgave die in het zomerseizoen maandelijks uitkomt. Vakantie in Noord Limburg is geheel gericht op de toerist en wordt gratis verspreid via diverse recreatieve bedrijven zoals bungalowparken, musea, eetgelegenheden en campings. Hierin staan bijvoorbeeld alle evenementen die in de betreffende periode plaatsvinden en kan men diverse adressen vinden van attracties en restaurants in de omgeving.Tevens is er de website www.vakantie-noordlimburg.nl. Op deze website is veel informatie te vinden over Noord Limburg, zoals de diverse overnachtingsmogelijkheden, restaurants, evenementen en attractieparken. Zodoende kan men, al voordat men in Noord Limburg aangekomen is, zich voorbereiden op een plezierige vakantie.

Een tweede uitgave van Red Line is het Magnifique Magazine, een magazine over het goede leven in de Maasduinen. Magnifique Magazine komt eenmaal per kwartaal uit. Dit magazine is gericht op de bewoners van de Maasduinen en vestigt de aandacht op alles wat binnen dit gebied speelt. Het magazine bevat diverse rubrieken die iedere keer kunnen wisselen, een aantal vaste rubrieken zijn onder andere; een column van Miel Verstappen, Culinair, de Tuinklus Kalender, Agenda en Mode. Verder probeert Red Line iedere uitgave de aandacht te vestigen op een ander dorp uit het gebied en staan er regelmatig interviews in met de diverse persoonlijkheden die het gebied rijk is.
Tevens is er de website www.magnifiquemagazine.nl, waarop u de edities kunt nalezen.

Tevens verzorgt Red Line een aantal uitgaven voor o.a. De Kasteeltuinen, Hotel Restaurant de Maasparel en Landgoed Bleijenbeek.